- En dagbok fra praksis i Afrika vinteren 2010 -

torsdag 1. april 2010

Safari!

Jeg har jo fortsatt et par blogginnlegg tilgode her på Malawibloggen min, og den ene handler om safarien vi var på den nest siste helgen vi var i Afrika.

Fredags morgen den 12. februar dro vi fra Korea Garden Lodge og satte kursen mot Zambia og Wildlife Camp. Seks timer senere ankom vi campen både spente og noe mørbanket. Store deler av veien dit var nemlig veldig humpete, men det var jo en viss sjarme ved det også. ;)

Wildlife Camp har virkelig riktig navn, for campen ligger jo midt i villmarka med ville dyr både i og utenfor campen. Da vi kom dit og fikk utdelt nøkkelen til bungalowen vi skulle bo i, sa innehaveren: "Watch out for the elephant!" Og det var jo ikke tull engang, for på vei bort til vår bungalow, som kun lå to små minutter gange unna, møtte vi på både elefant, flodhest og et gigapiggsvin. Det skal sies at vi ble kjørt da.. vi fikk jo ikke lov å gå, forståelig nok. :)

Dagen etter sto to safarier for tur. Først en morgensafari fra klokka 6-10. Så en kveldssafari fra kl 16-21. Det var utrolig opplevelse, og vi fikk virkelig se alt som var mulig å se. Guiden vår sa "Det blir ikke bedre enn dette!" :). Vi hadde visstnok fått oppleve å se så mange dyr på en dag, som de normalt ville ha sett på tre-fire utflukter. Og det var jo ikke bare det at vi dyrene - vi så dem på NÆRT HOLD. Både løver og elefanter strøk jo tett inntil de åpne bilene vi satt i. Helt rått! :)

I stedet for å legge ut x antall bilder, så har jeg laget en liten photostory-sak. Håper dere får i et ok innblikk i hva vi fikk se selv om det går litt fort i svingene med bildeskiftinga. :)

Enjoy! :)

2 kommentarer:

 1. Så fine bilder. Har du knipset alle sammen? Dette så skikkelig spennende ut, Lise. Og ikke minst en opplevelse for livet. Safari kunne vært noe for meg.

  Har vært moro å følge deg i Malawi.

  KLEM♥

  SvarSlett
 2. Jeg har tatt flesteparten av bildene, men jeg har også fått noen bilder av de andre jentene som var med :).

  Safari kan virkelig anbefales ja! :)

  SvarSlett