- En dagbok fra praksis i Afrika vinteren 2010 -

lørdag 20. februar 2010

Til mine trofaste lesere

Den siste tida har det vært fullt kjør, og jeg har ikke hatt helt tida til å blogge. I helga var det safari i Zambia, og de siste dagene har det vært avslutning på avslutning på avslutning.

I morgen lander vi på Gardemoen, og jeg gleder meg såååå til å komme hjem til mine kjære <3 <3 <3.

Lover å blogge meg ferdig etter hjemkomst. I løpet av neste uke bør det ligge i hvert fall tre nye bloggingser her hos meg: En om en svært svaksynt albinogutt som får briller, en om den fantastiske safari'n og en om avslutningsuka vår. Så titt gjerne innom her, selv om jeg ikke er i Malawi lenger. :)

5 kommentarer:

 1. Hei Lise.

  Tenk at 5 uker har gått siden avreise. Og de har rast forbi. Tilbake til hverdagen blir nok en omveltning, men en hyggelig en da.

  Velkommen hjem til snø, 10 minus og en kald sno.

  Prekæs...

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 2. Som jeg skrev på Kristines blogg:
  Merker på dere at dere er beveget av det dere har vært med på! Må være en utrolig sterk opplevelse å komme hjem til et overflods- og bruk/kast- samfunn etter å ha sett hvor mye penger kan utrette i en annen del av verden. Dere er utrolig tøffe som var med på reisen, skikkelig stolt av dere og hva dere har gjort for heldige mennesker der nede:) De setter garantert stor pris på både vennskapet dere har bygd opp og også det materielle de har fått.
  Glad det var dere som ble valgt ut, jeg! Velegnede kandidater til et slikt prosjekt. Ikke hvem som helst som klarer å takle det dere har opplevd der nede!

  God tur til London, hvis du skal dit? Godt å ha dere tilbake på skolen. Har savnet latteren din i klasserommet. :)Tihi

  SvarSlett
 3. Nå har det gått en uke, men ingen bloggingser her......

  SvarSlett
 4. SV:Hehe, var det minste bildet jeg fant;) Var et fint bilde da, så syns ikke det gjorde noe at det ble stooort! :) Men hadde du lagt ut et like stort bilde av meg på din blogg, ville jeg nok reagert på samme måte! Hehe.

  SvarSlett
 5. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett